Челси и Манчестър Юнайтед се наредиха на опашката за Тео Ернандес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на Милан ще бъде сред най-желаните играчи това лято

Според испанската медия Fichajes, защитникът Тео Ернандес продължава да привлича огромен интерес на пазара, като Манчестър Юнайтед и Челси се включват в битката за футболиста на Милан. Около четири клуба преследват френския национал, като “росонерите” имат желание да подновят договора му. Междувременно футболистът на италианския гранд се очаква да струва около 70-80 милиона евро това лято.

Милан не демонстрира намерение да продаде някои от най-големите си звезди, въпреки че доста от тях привличат огромно внимание на пазара. Например, те можеха да спечелят много пари от Рафаел Леао. Вместо това “росонерите” се бориха усилено, за да подновят договора му и ще се опитат да сторят същото с Тео Ернандес.

Френският национал е един от най-добрите крайни защитници в Европа. Той дори може да играе като централен защитник, но основната му сила е в офанзивен план. Милан със сигурност ще се опита да поднови контракта му в следващите седмици. Има много клубове, които са нащрек, ако той не успее да се ангажира бъдещето си в “росонерите” , което означава, че е възможно да се премести в друг тим през лятото.

Не само отбори от Висшата лига в лицето на Челси и Манчестър Юнайтед следят Ернандес – има и други опции за френския национал, ако той реши да напусне “Сан Сиро”. Байерн Мюнхен се счита за кандидат, а известен интерес има и от тимове от Саудитска Арабия.