Тотнъм и Ливърпул ще се борят за подписа на Арчи Грей
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Два от грандовете във Висшата лига имат желание да подпишат с младия талант на Лийдс Юнайтед през лятото

Според информация на Football Insider, Тотнъм Хотспър ще се състезава с Ливърпул за подписа на младежкия национал на Англия – Арчи Грей. Талантът се утвърди като важен играч за Лийдс Юнайтед в Чемпиъншип и не е изненада, че водещите клубове от Висшата лига, включително Ливърпул и Тотнъм го следят.

18-годишният Арчи Грей може да се окаже качествено дългосрочно пълнение халфовата линия на всеки клуб. Възможността да премине във Висшата лига ще бъде привлекателна за младия полузащитник и той ще бъде изкушен да демонстрира способностите си на високо ниво.

Тотнъм имат вълнуващ проект и харизматичен мениджър начело. Анге Постекоглу се справи добре с работата с млади играчи по време на престоя си в Селтик и може да помогне и на халфа на Лийдс Юнайтед да реализира потенциала си. Ще бъде интересно да видим дали Тотнъм ще успее да си осигури споразумение с Лийдс за талантливия полузащитник през лятото.

Тотнъм ще се сблъска с конкуренция в лицето на Ливърпул, който също се интересува от национала на Англия до 21 години. Ливърпул има доказан опит, когато става въпрос за развиването на млади играчи, и те също могат да му помогнат да разгърне своя огромен потенциал.