Palms bet очаква победа на Реал Мадрид срещу Атлетик Билбао
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" преследва 23-ата си победа за сезона в лигата

Реал Мадрид приема Атлетик Билбао тази вечер в големия сблъсък от 30-ия кръг на Ла Лига. “Белият балет” ще се стреми да направи нова крачка към спечелването на титлата в Испания. “Лос бланкос” са фаворити за успеха над “лъвовете” от Билбао според коефициентите на Palms bet. Ставката за успех на домакините е 1.62. От друга страна, Палмс бет спорт предлага 5.33 коеф. за победа на Атлетик Билбао, а равенството е оценено на 4.20.

Реал Мадрид е най-забележителният отбор в Ла Лига този сезон, като може да се похвали с рекорд от 22 победи, шест равенства и едно поражение от изиграни 29 мача, за да събере 72 точки, което ги оставя с комфортна преднина начело на таблицата. “Лос Бланкос” са с осем точки пред втория Барселона и с 10 пред третия Жирона с девет оставащи мача и би било голяма изненада да не спечелят титлата, но техният фокус също ще бъде върху Шампионската лига. Отборът на Карло Анчелоти ще се изправи срещу европейския шампион Манчестър Сити на четвъртфиналите на състезанието, като първият мач ще се проведе на “Бернабеу” на 9 април.

Реал Мадрид навлезе в международната пауза след последователни победи в първенството над Селта Виго и Осасуна, отбелязвайки осем гола в тези срещи. Те са впечатляващи на Бернабеу в лигата този сезон, като взеха 38 точки от 14 мача, записвайки 12 победи.

В същото време Атлетик Билбао записа успех с 2:0 над Алавес преди международната пауза. Отборът на Ернесто Валверде спечели 16 двубоя, направи осем равенства и загуби пет от своите 29 мача в лигата този сезон, за да събере 56 точки, което ги остави на четвърто място, една точка пред петия Атлетико. Въпреки добрите изяви на гостите, Palms bet не вярва в шансовете им за победа на “Сантяго Бернабеу” в неделя вечер.