Реал Мадрид и Ман Юнайтед се включват в битката за Дани Олмо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата гранда вече се присъединиха към Челси в надпреварата за подписа на Олмо

Според английската медия Daily Mail, отборите на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед имат желание да подпишат с Дани Олмо, който също е трансферна цел на Челси. Испанският национал ще струва около 52 милиона паунда предвид освобождаваща клауза в договора му.

25-годишният играч е свързван и с тима на Тотнъм Хотспър. Остава да разберем къде ще продължи кариерата си в крайна сметка. Олмо е достатъчно универсален, за да играе както като централен атакуващ полузащитник, така и като крило. Той може да добави голове и креативност в последната третина към всеки един топ клуб.

Реал Мадрид може да добави повече качество в атакуващия си отбор и привличането на универсален играч като Олмо ще се окаже разумна инвестиция. Обаче сумата от 52 милиона британски лири може да бъде проблем за “лос бланкос”. Те ще искат да подпишат с играча срещу разумна сума и предстои да видим как ще се развие ситуацията.

Възможността да се върне в родината си и да играе за “Кралския клуб” ще бъде привлекателно предложение за звездата на РБ Лайпциг. Реал Мадрид е може би най-големият клуб в света и те са привлекателна дестинация за повечето играчи. Но пък Дани Олмо може да бъде изкушен да премине във Висшата лига, а интерес от там към него също не липсва.