Два топ клуба от Висшата лига в спор за защитник на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нюкасъл ще се състезава с Манчестър Юнайтед за 27-годишния бранител Бремер

Според информация на италианската медия Tutto Mercato Web, бразилският национал Глейсън Бремер е обект на интерес от страна на Нюкасъл и Манчестър Юнайтед. 27-годишният защитник може да напусне Ювентус през летния трансферен прозорец и да се премести в клуб от Висшата лига.

Глейсън Бремер е сред най-добрите защитници в Европа, откакто пристигна от Бразилия през юли 2018 г. Той ще направи половин дузина години в Италия, когато сезонът приключи, като акциите му се повишиха по време на престоя му в Ювентус, към който се присъедини 2022 г. Междувременно бразилският национал също се издигна в националния тим, като вече има 4 изяви за “селесао”.

27-годишният играч се е появил 72 пъти досега за Ювентус, записвайки седем гола и една асистенция на сметката си. Междувременно прогресът на Бремер привлече вниманието на няколко клуба от висок ранг. Следващата му дестинация може да е Висшата лига, като Нюкасъл Юнайтед и Манчестър Юнайтед се интересуват от подписа му.

Манчестър Юнайтед ще направи всичко по силите си да вземе Бремер. Рафаел Варан, Джони Еванс и Хари Магуайър са от грешната страна на 30-те, като Варан и Еванс са изправени пред несигурно бъдеще на “Олд Трафорд”. В допълнение, Виктор Линделоф едва ли ще бъде първи избор за централен защитник в Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” ще срещнат конкуренция от страна на Нюкасъл за подписа на Бремер и предстои да видим как ще се развие трансферната битка за бразилеца.