Де Хеа може изненадващо да се завърне във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал обмисля да привлече испанския вратар

Един от най-добрите вратари в света – Давид де Хеа, продължава да бъде свободен агент и Арсенал ще се надява да го привлече през летния трансферен прозорец. В новина на медията Fichajes се твърди, че лондончани са набелязали няколко вратари за потенциален заместник на Арън Рамсдейл.

Рамсдейл е свързван с напусакане на Арсенал поради липса на игрово време и “топчиите” ще трябва да го заменят адекватно. 25-годишният вратар със сигурност е един от най-добрите на позицията си във Висшата лига и заместването му няма да е лесно. Ще бъде интересно да видим дали Давид де Хеа е готов да приеме да бъде втори избор поне в началото на вратата на “топчиите”, тъй като Микел Артета разчита много на Давид Рая.

33-годишният Де Хеа беше един от най-добрите вратари в света по време на престоя си в Манчестър Юнайтед и им помогна да спечелят множество трофеи. Испанецът има опита и класата да бъде титуляр за топ отбори и може да не иска да седи на пейката на Арсенал.

Привличането на играч с неговите способности без трансферна сума би представлявало отлична сделка за клуба от Северен Лондон. Но остава да видим дали “топчиите” ще успеят да се договорят с легендата на Манчестър Юнайтед.