google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Неаполитанци са фаворити да спечелят трите точки срещу "бианконерите"

Тази вечер ще се проведе дербито между Наполи и Ювентус от 27-ия кръг на Серия А. Домакините от Неапол влизат като фаворити за спечелването на трите точки. Коефициентите в elitbet залози на спорт дават предимство на Наполи. Ставката за успех на домакините е 2.38, докато успех на Ювентус е оценен на 3.31. Предстои да видим дали неаполитанци ще зарадват феновете си с успех или трите точки ще отпътуват към Торино.

Наполи остава непобеден, откакто Валтер Мадзари бе заменен с Франческо Калцона, като новият им наставник направи две равенства и победа в трите си мача начело досега. Действащите шампиони в Серия А претърпяха трудна кампания, но напоследък има признаци на подобрение, особено в атака, като неаполитанци разбиха Сасуоло с 6:1 в сряда в мач, в който звездата Виктор Осимен направи хеттрик. Нигерийският нападател отбеляза пет гола в трите си изяви под ръководството на Калцона и новият треньор със сигурност изглежда започва да вдъхва живот на нападението на “небесносините”.

Наполи е 8-и в лигата с актив от 40 точки, като има шест по-малко от шестия в таблицата Аталанта. Победата за неаполитанци е задължителна, за да останат с добри шансове за класиране в Европа. От друга страна, Ювентус е 2-ри с 57 точки и ще брани позицията си от Милан до края на сезона. Тимът на Макс Алегри е в слаба форма в последния месец. Отборът играе колебливо в защита, като успя да направи само една суха мрежа в последните си седем мача като гост и допусна два пъти от Верона в последната си визита.

Все пак Юве все още е много талантлив и силен отбор, а формата на Душан Влахович не може да бъде пренебрегната. Сръбският нападател има осем гола в последните си шест мача и изглежда, че може да вкара в неделя вечер. Той е сред фаворитите на пазара за голмайстори в Елитбет, както и Виктор Осимен, така че може да се опита залог за двамата да отбележат в дербито.