Елитбет дава предимство на Наполи срещу Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Неаполитанци са фаворити да спечелят трите точки срещу "бианконерите"

Тази вечер ще се проведе дербито между Наполи и Ювентус от 27-ия кръг на Серия А. Домакините от Неапол влизат като фаворити за спечелването на трите точки. Коефициентите в elitbet залози на спорт дават предимство на Наполи. Ставката за успех на домакините е 2.38, докато успех на Ювентус е оценен на 3.31. Предстои да видим дали неаполитанци ще зарадват феновете си с успех или трите точки ще отпътуват към Торино.

Наполи остава непобеден, откакто Валтер Мадзари бе заменен с Франческо Калцона, като новият им наставник направи две равенства и победа в трите си мача начело досега. Действащите шампиони в Серия А претърпяха трудна кампания, но напоследък има признаци на подобрение, особено в атака, като неаполитанци разбиха Сасуоло с 6:1 в сряда в мач, в който звездата Виктор Осимен направи хеттрик. Нигерийският нападател отбеляза пет гола в трите си изяви под ръководството на Калцона и новият треньор със сигурност изглежда започва да вдъхва живот на нападението на “небесносините”.

Наполи е 8-и в лигата с актив от 40 точки, като има шест по-малко от шестия в таблицата Аталанта. Победата за неаполитанци е задължителна, за да останат с добри шансове за класиране в Европа. От друга страна, Ювентус е 2-ри с 57 точки и ще брани позицията си от Милан до края на сезона. Тимът на Макс Алегри е в слаба форма в последния месец. Отборът играе колебливо в защита, като успя да направи само една суха мрежа в последните си седем мача като гост и допусна два пъти от Верона в последната си визита.

Все пак Юве все още е много талантлив и силен отбор, а формата на Душан Влахович не може да бъде пренебрегната. Сръбският нападател има осем гола в последните си шест мача и изглежда, че може да вкара в неделя вечер. Той е сред фаворитите на пазара за голмайстори в Елитбет, както и Виктор Осимен, така че може да се опита залог за двамата да отбележат в дербито.