Манчестър Юнайтед следи отблизо звезда на Фенербахче
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полският национал Себастиан Шимански ще бъде наблюдаван на живо

Според турското издание Star, полузащитникът на Фенербахче Себастиан Шимански привлича интерес от страна на гиганта от Висшата лига Манчестър Юнайтед, който e пратил скаути да го наблюдават в игра срещу Хатайспор в мача в събота.

Като се има предвид преумората на Бруно Фернандеш, може би си струва да се обмисли привличането на енергичен играч, който може да играе по-напред, както и в централната халфова линия. “Червените дяволи” са се спрели на Шимански, който е наблюдаван от множество елитни отбори, включително и Тотнъм Хотспър, след като впечатли с изявите си за Фенербахче този сезон.

Шимански е записал впечатляващите 12 гола и 14 асистенции за турския гранд през сезона. Въпреки че 24-годишният футболист обикновено играе под номер 10, той се изявява и като крило и като дефанзивен халф, показвайки, че може да се състезава на много позиции.

Няма освобождаваща клауза в настоящия договор на Шимански, който е до 2027 г. Тимът на Фенербахче ще разгледа всяко атрактивно предложение за полския национал. Очаква се през следващите месеци да пристигнат оферти за Шимански и той е готов да направи следващата голяма стъпка в обещаващата си кариера.