Bet365 дава предимство на БАТЕ Борисов срещу Динамо Брест
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тази вечер стартира 10-ият кръг в беларуската Висша лига с дербито между Динамо Брест и БАТЕ Борисов от 19:00 ч. на стадион “ДАСК Бретски”. Гостите от Борисов влизат като фаворити в срещата с 2.10 коефициент в букмейкъра Bet365, след като се намират в доста по-добра форма.

В Bet365 спортни залози това е най-интересният футболен мач тази сряда. След силно представяне в последните мачове, БАТЕ са на върха в класирането с 19 точки, докато Динамо е на 7 място с 13 точки. Последният двубой между двата тима бе от миналия сезон, когато Динамо и БАТЕ завършиха при реми 1:1. Отборът от Брест не загуби нито един от последните три сблъсъка с този съперник, като записа две победи в процеса. Нито една от последните пет срещи не беше спечелена от отборите, които играят у дома, докато гостуващите отбори спечелиха всички, освен последната среща. В три от тези мачове имаше над 2,5 гола, докато четири от тях предложиха попадения в двете врати. Коефициентът за Гол/Гол в бет365 в предстоящия мач е 1.61.

Динамо Брест загуби гостуването си на Енергетик БГУ през уикенда с резултат 1:2. Преди това поражение те записаха две поредни победи – подвиг, постигнат два пъти в тази кампания. Предишният път, когато Динамо спечели два мача подред, беше последвано от три последователни загуби. Всички, с изключение на един от последните пет изяви на Динамо Брест, доведоха до над 2,5 гола и три от тях завършиха с размяна на попадения.

БАТЕ записа поредната си победа през уикенда, като разби доскорошния лидер ФК Слуцк с 3:0. 15-кратните шампиони на Беларус са непобедени в последните седем срещи и са в победна серия от пет мача. Всичките шест победи за този епридо бяха постигнати с разлиак от повече от един гол. Три от последните пет срещи на БАТЕ имаха над 2,5 гола, а в две и двата тима вкараха попадение. Ако очаквате размяна на голове при визитата на БАТЕ на Динамо Брест, то може да използвате бет365 бонус за нов играч за тази среща.