Манчестър Юнайтед задържа интереса си към Жан-Клер Тодибо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският гранд наскоро изпрати скаути да наблюдават 24-годишния френски защитник

Футболистът на Ница – Жан-Клер Тодибо, продължава да бъде обект на интерес от Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” имат голямо желание да подпишат с централен защитник през летния трансферен прозорец и са определили 24-годишния футболист като една от своите топ цели за подсилване на отбраната. И наскоро от ‘Олд Трафорд’ изпратиха скаути да гледат защитника на Ница в двубоя със Страсбург от френската Лига 1.

Жан-Клер Тодибо възроди кариерата си, след като се присъедини към състава на Ница от Барселона. Френският национал имаше бляскаво бъдеще, когато каталунският гранд го привлече от Тулуза през януари 2019 г. Въпреки това, той се бореше да остави своя отпечатък след силното начало на живота си като играч на Барселона.

Каталунският клуб го даде под наем три пъти, преди Ница да направи сделка за постоянен трансфер през юли 2021 г., след като го подписа временно през февруари 2021 г. 24-годишният футболист става все по-силен през последните три години, превръщайки се в много важна фигура за клуба от Лига 1. Тодибо се е появил 133 пъти досега за Ница, като има два гола и три асистенци.

Прогресът на бившия защитник на Барселона в Ница не остана незабелязан, като бранителят привлече вниманието на няколко клуба от висок ранг в Европа. Преместване във Висшата лига може да е следващият ход на Тодибо, като Манчестър Юнайтед е сред бъдещите му кандидати и ще направи всичко възможно да го привлече през лятото.