Дортмунд подготвя изкушаващо предложение към Ман Юнайтед за Санчо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" обмислят да използват Дониел Мален, за да вземат английския национал за постоянно

Според медията Fichajes, немският гранд Борусия Дортмунд обмисля да предложи Дониел Мален в замяна на Джейдън Санчо през летния трансферен прозорец. Гигантите от Бундеслигата искат да задържат крилото на Манчестър Юнайтед и в момента проучват много възможности, за да се уверят, че ще направят сделка с “червените дяволи”.

Борусия Дортмунд взе важно решение през януари, когато избра да върне Джейдън Санчо в клуба. Нападателят имаше проблемен сезон с Манчестър Юнайтед след конфликта му с мениджъра Ерик тен Хаг. “Червените дяволи” не губиха много време и приеха сделката за наем, предложена от германския гранд.

Тимът на Манчестър Юнайтед е готов да продаде Санчо през лятото, но потенциално огромната му цена няма да се хареса на Дортмунд. Германците се интересуват от друг трансфер под наем, който идва с опция за закупуване – нещо, което Червените дяволи може да обмислят като избор.

С тази идея Дортмунд искат да избегнат конкуренцията за Санчо на пазара. Като алтернатива те са обмислили размяна на играчи с Манчестър Юнайтед и са готови да включат Дониел Мален като част от сделката. Дали планират директна размяна с участието на 25-годишния нападател и Санчо остава въпросът, въпреки че споразумение за трансфери под наем също не са изключени.