Анчелоти настоява Реал Мадрид да привлече английски защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианският тактик иска "белият балет" да се подсили с Джарад Брантуейт

Талантливият защитник Джарад Брантуейт е обект на интерес от страна на Реал Мадрид. Треньорът на “лос бланкос” Карло Анчелоти е в основата на потенциалния трансфер на 21-годишния централен бранител. Междувременно, талантът на Евертън също е трансферна цел на Челси и Манчестър Юнайтед.

Джарад Брантуейт се утвърди като един от най-добрите млади играчи във Висшата лига през този сезон. Англичанинът имаше нужда известно време, за да се утвърди в тима на Евертън, след като пристигна от Карлайл Юнайтед през януари 2020 г. Преместването под наем в ПСВ Айндховен обърна нещата за него и младежът се превърна във важна фигура за Евертън.

21-годишният футболист се е появил 31 пъти досега през сезона за Евертън, като отбеляза два гола. Междувременно прогресът на Брантуейт в мърсисайдския клуб не остана незабелязан, като привлече вниманието на няколко клуба от висок ранг. Италианският специалист Карло Анчелоти настоява Реал Мадрид да подпише с играча, като Челси и Манчестър Юнайтед също се интересуват.

Брантуейт е на радара на Реал Мадрид от известно време, като последните новини свързват лидера в Ла Лига с футболиста на Евертън. Анчелоти е в основата на интереса на Лос Бланкос към английския защитник, след като работи с него на “Гудисън Парк” преди 3 години.