Фюри: “Не ми трябва подготовка за Джошуа, пия по 12 бири на ден”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Циганският крал смята, че AJ е просто един бодибилдър

Известният с пиперливия си език Тайсън Фюри за пореден път се опита да жегне Антъни Джошуа преди очаквания с огромен интерес сблъсък за обединяване на всички пояси.

Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет обяви, че няма нужда от специален хранителен режим или намаляване на количествата погълната бира, за да победи опонента си.

“Мога да изпия 14 големи бири и пак да покажа на Ей Джей, че не може да ме докосне,” изрепчи се Фюри по време на бойна галавечер на промоутърите си от MTK Global и Франк Уорън. “Изобщо не тренирам сега, вече не ми трябват редовни тренировки за тези палячовци.

“Пия между 8 и 12 бири на ден, не ми трябва никаква специална подготовка за двубой срещу Джошуа. Нуждая се само от един хубав лагер с няколко добри спаринг-партньори, за да се изправя срещу този бодибилдър.”

Датата на дуела, както и мястото, на което ще се проведе той, все още не е известна. Не е тайна, че лагерите и на двамата боксьори искат боят да се проведе на стадион пред възможно най-голям брой зрители.