Кубрат: От нищо не бягам, Жуниор Дос Сантос не е лесен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Критиките ме развиват, не мога да се обидя", заяви той

Кубрат Пулев в момента тренира в базата в „Белмекен”.

Преди дни в публикация в социалните мрежи боксьорът публикува клип, в който се „саморазправи” с депутата от ПП „Възраждане” Петър Петров. Пулев се закани на всичките 240 народни представители, ако не защитават интересите на България.

„Не ме притеснява никой, не бягам от нищо. Нямам нещо, от което да ме е срам и да крия”, споделя той в интервю пред Нова телевизия.

„Политиците трябва да започнат да работят, стига с това управление с демагогия и популистки изказвания. Народът не живее добре, а те си губят времето.”, заяви още той.

“Аз мога да ида навсякъде по света да тренирам, но всеки път избирам да съм тук. Аз съм в Рая тук, прераждам се. Някой път се чудя защо така си обичам родината. Най-вероятно пра-пра дедите ми са били възстаници. Важно е човек да си знае идентичността.”

“Планът за 2022 година е първо на 26-ти февруари мач срещу един световен шампион в ММА (Жуниор Дос Сантос б.р.) в Хюстън, Тексас. Там ще е 9 рунда по 2 минути, няма да е лесно. Той е един от сериозните бойци в ММА. Това, което съм постигнал е разултат на дълги години работа и труд. Вярата те крепи, гаранция няма за нищо. Не съм се уморил, не съм от хората, които постоянно да тренират. Умея да почивам, не пия нито имам някакви зависимости.”

“Преди мача с Джошуа всички в щаба ни хванахме коронавирус. Говорихме кога и как ще съобщим, че отлагаме мача, но в самолета от Варна за София казах, че няма да се отказвам. Не съм такъв човек, защото България трудно може да има пак шанс да се бори за световната титла. Сърцето ми е прекалено голямо.”, разкри Пулев.

“Правил съм много бизнес грешки, давал съм пари на хора, които не заслужават, но съм простил. Много е важно човек да вижда критиката, когато ме критикуват, ме развиват. Няма как да се обидя.”, добави той.