Манчестър Юнайтед иска да привлече 4-ма футболисти през трансферния прозорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед държеше да подпише с трима играчи в следващия трансферен прозорец, преди да се появи интересът им към Фоде Балу-Туре, твърди експертът по трансфери Иън Макгари. Съобщава се, че левият бек на Монако Фоде Балу-Туре е цел за треньора на Юнайтед Оле Гунар Солскяер.

Макгари казва, че привличането на бившия младежки национал на Франция може да засили репутацията на Солскяер да прави успешни трансфери, откакто стана треньор на „Червените дяволи“.

Макгари спделя, че Юнайтед също иска да направи трансфери в три други области. Говори се, че Солскяер иска нов партньор на Хари Магуайър в центъра на защитата, както и атакуващ халф и нападател. Манчестър Юнайтед са силно свързани с крилото на Борусия Дортмунд Джадън Санчо и също са готови да направят трансфера на Одион Игало постоянен.

“Има много, много малко клубове, които ще бъдат имунизирани срещу финансовите последици и последиците от настоящата глобална пандемия”, каза Макгари в подкаста на Transfer Window.

„Очакваме Манчестър Юнайтед да бъде един от тези клубове, но също така очакваме пазарът да бъде много по-изчерпан по отношение на сумите за трансфер, договорите и т.н.

Колегата на Макгари – Дънкан Кастълс, разкри за интереса на Юнайтед към Балу-Туре.

Играч, който Юнайтед следи, е Фоде Балу-Туре “, каза Кастълс.

“Той е 23-годишен ляв бек. Балу-Туре  е изключително бърз, много мощен играч физически и е с много добър профил за английския футбол от физическа гледна точка.