Трансферни новини от Висшата лига: Челси и Ман Сити следят Алаба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборите във Висшата лига планират своите трансфери през лятото, като в следващите редове ще погледнем накратко заглавията от водещите медии на Острова и какви са днешните трансферни слухове.

Най-интересна е новината, че Челси и Манчестър Сити са част от отборите , които следят дали Давид Алаба ще подпише нов договор с Байерн Мюнхен. Двата тима са готови да отправят оферта за защитника, пише The Daily Telegraph.

Daily Express съобщава, че отборът на Лестър ще срещне конкуренция за подписа на Дейвид Брукс от Борнемут. Интерес към футболиста има още от тимовете на Уест Хем, Нюкасъл и Кристъл Палас.

Daily Mirror пише, че Тиаго е все по-близо до трансфер в Ливърпул. Испанският национал иска да напусне Байерн Мюнхен, а почти всички медии го пращат на “Анфийлд” при Юрген Клоп. Daily Mirror съобщава също, че Брайтън има интерес към полузащитника на Арсенал Айнсли Мейтланд-Найлс.

Централният защитник Джон Стоунс може да премине в Уест Хем и отново да се събере с Дейвид Мойс, като двамата работиха заедно преди години в Евертън. Заради очакваната чистка в Манчестър Сити, Стоунс е доста вероятно да напусне “Етихад”, съобщава The Sun.

Медията информира още, че Серхио Ромеро иска разговори с Манчестър Юнайтед за бъдещето си на „Олд Трафорд“. Аржентинският страж не е доволен от статута си на твърда резерва и може да поиска трансфер.