България е абсолютен фаворит срещу Черна гора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Залог за победа в три гейма изглежда повече от примамлив

Все още подвластни на емоциите от мачовете на женския ни национален тим на европейското първенство в Пловдив и грандиозния успех, постигнат от юношите на Мартин Стоев на световния шампионат в Иран, насочваме погледите си към голямото волейболно шоу – Евроволей’2021.

Днес представителният ни тим, предвождан от Силвано Пранди, излиза срещу Черна гора в първата си среща от континенталната надпревара.

Лъвовете са в Група В заедно с Чехия, Италия, Словения и Беларус, като мачовете се играят в чешкия град Острава.

Българите са сочени като тотален фаворит в срещата, а повечето експерти очакват безоблачна победа в три гейма. Особено примамливо пък е предложението Sesame бонус спорт.

Офертата е гарнирана с коефициент 1.84 за по-малко от 146 точки в мача България – Черна гора. Това означава, че залогът ви би бил печеливш ако момчетата на Пранди се справят с тима на бившата югославска република в три гейма, без да се стига до допълнителни точки.

Двубоят в Острава е тази вечер и започва в 18.30 часа.

Очакванията са, че Пранди ще заложи срешу черногорците на най-силните си волейболисти: Георги Сеганов, Цветан Соколов, Тодор Скримов, Мартин Атанасов, Алекс Грозданов, Светослав Гоцев и либерото Владислав Иванов.