Джошуа опроверга фалшива новина на “Телеграф”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
AJ отрече информацията, че се е съгласил да приеме 15 милиона паунда, за да се откаже от реванш с Усик

Антъни Джошуа опроверга публикацията на популярния британски вестник „Телеграф“, според която той бил напът да се откаже очаквания с огромен интерес реванш с шампиона на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF) Александър Усик от Украйна, за да да даде шанс на украйнеца да се бие с шампиона на Световен боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри.

“Знаете ли, че виждам мои цитати от интервюта, които уж съм дал и се чудя, защото не съм давал никакви интервюта,” заяви Джошуа във видео, което самият той публикува в социалните медии.

Джошуа загуби от Усик 12-рундова битка в Лондон през септември, като по този начин загуби трите пояса. Подписаният контракт за мача обаче включваше клауза за реванш.

Маститият промоутър на Джошуа – Еди Хърн, обяви през октомври пред DAZN, че повторният дуел между боксьорите ще се проведе в началото на пролетта на 2022 година.

“Чувам, че някакви хора казват, че AJ ще приеме 15 милиона паунда за отказ от реванша с Усик,” продължава Джошуа. “А аз нито съм подписвал такъв договор, нито съм виждал такъв договор. Така че спрете да слушате такива глупости, щом не съм казал аз нещо!

“Аз съм човекът, който контролира бъдещето си, както и бизнеса си. Бизнесът ми зависи от мен и аз съм умен човек, като взимам добре обмислени решения.

“Не слушайте глупостите от някакви места и източници. Ако аз ви кажа нещо, само тогава ще знаете, че е истина.”