Виталий Кличко: Всички се съмняват дали Джошуа може да бие Фюри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"На реванша с Усик може да ни даде отговор. Ако Ей Джей победи Саша, това ще предизвика огромен интерес и ще превърне битка с Фюри в най-голямото боксово събитие за последните 10 години"

Украинската легенда на бокса Виталий Кличко смята, че Антъни Джошуа може да победи сънародника му Олександър Усик, но трябва да промени определени неща от играта си. По-големият от братята Кличко, който в момента е кмет на Киев, смята също, че Антъни Джошуа – Тайсън Фюри ще бъде голям мач и зрелище.

“Има шанс, ако промени някои неща в играта си. С радост бих го гледал срещу Фюри. И двамата удрят добре и могат да решат изхода от мача във всеки един момент. Това прави тази битка непредсказуема. Джошуа – Фюри ще бъде огромен мач. В момента всички се съмняват дали той има силите да победи Тайсън. На реванша с Усик може да ни даде отговор. Ако Ей Джей победи Саша, това ще предизвика огромен интерес и ще превърне битка с Фюри в най-голямото боксово събитие за последните 10 години“, споделя Виталий Кличко.

Все още няма официално потвърждение за втория мач на Усик и Джошуа, като от няколко месеца лагерите на двамата водят преговори за реванша, но на този етап все още няма яснота нито къде, нито кога ще се случи въпросният сблъсък.