Най-голямата дъщеря на Марадона със затрогващо послание към него
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Унищожена съм, но ще продължа напред! Изчакай ме там. Обичам те татко!", написа Далма

Най-голямата дъщеря на аржентинската икона Диего Марадона – Далма, написа изключително емоционално послание в Instagram,  с което се сбогува със своя баща.

Дон Диего почина на 25 ноември, сряда, а днес бе неговото погребение.

Ето и публикацията на Далма в социалната мрежа:

„Винаги съм се страхувала много от смъртта си, но не и днес… защото знам, че това ще бъде момента, в който ще те видя отново и ще те прегърна отново!  Вече ми липсваш татко! Ще трябва да издържа тук, без онази част от сърцето си, която ти отнесе вчера със себе си! Ще те обичам и защитавам цял живот, защото ти благодаря за споделения с тебе живот! Унищожена съм, но ще продължа напред! Изчакай ме там. Обичам те татко!

Ще те обичам и защитавам цял живот. И ако внучката ти иска да ти се обади чрез видеообаждане, ще умирам вътрешно, но бъди спокоен, че ще й кажа точно кой си бил, кой си и кой ще бъдеш завинаги! И тя те обича. Не беше трудно да те обичам.

Събирам парчетата и не мога да си представя как ще бъде животът ми без теб … НЕ МОГА … Но ето ме с най-добрия съпруг в света и една дъщеря, което ще ме принуди да продължа напред! Животът е кратък, така че до скоро! Нося ти маргаритки за твоите футболни калци и моля, погледни ме отново с онази любов, която виждаш на снимката! Обичам те завинаги!”.