Първо в 7 Спорт – виртуозът Неделев е Играч на кръга
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Халфът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше избран за Най-добър играч в третия кръг на Първа лига в традиционната анкета сред футболните треньори, организирана от Прес-клуб “България”, научи 7 Спорт.

Полузащитникът на Канарчетата възроди спомена за някои от най-добрите изпълнители на преки свободни удари у нас като Пламен Гетов, Петър Зехтински и Никола Велков, реализирайки две превъзходни попадения в спиращия дъха трилър с Берое, завършил 3:3.

Феновете на националния ни отбор пък със сигурност се надяват левачката на Неделев да помогне и за успешен старт на Трикольорите в кампанията им в Лигата на нациите.

Подгласник на Неделев стана Иван Коконов от Арда, който изправи феновете на тима от Кърджали на крака с изумително попадение при победата над ЦСКА 1948 на националния стадион “Васил Левски”.

Гласове в анкетата получиха още няколко футболисти, сред които тандемът на ЦСКА София Али Соу-Рафаел Енрике, както и повиканите в националния тим Спас Делев (Арда) и Бирсент Карагарен (Локомотив Пловдив).