ПСЖ не преговаря със Зидан, държи на Почетино
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според френски медии Зизу може да наследи Дешан начело на "петлите"

Френският гранд Пари Сен Жермен очевидно ще насочи усилията си към задържането на искания от Манчестър Юнайтед Маурисио Почетино.

Former Bayern Munich President Rips PSG, Nasser Al-Khelaifi

“Той (Маурисион) си е при нас, ние сме щастливи, защото върши страхотна работа за нашия клуб”, заяви след края на снощната церемония по връчването на “Златната топка” президентът на парижани Насер Ал-Келайфи.

В същото време босът на ПСЖ категорично отрече за водени разговори със Зинедин Зидан. Ал-Келайфи заяви, че контактът му с бившия наставник на Реал Мадрид е “точно нулев”.

В същото време популярният L’Equipe съобщава, че Зизу може да наследи Дидие Дешан като национален селекционер след края на световното първенство в Катар следващата година.

Ал-Келайфи не скри задоволството си от факта, че двама играчи на ПСЖ си тръгват с престижни награди от церемонията по връчване на “Златната топка”.

Лео Меси стана първият играч от френското първенство, печелил приза след Жан-Пиер Папен през 1991 година. С наградата за вратар номер 1 пък си тръгна Джанлуиджи Донарума.

“Горди сме, че Джанлуиджи печели тази награда на едва 22-годишна възраст. Убедени сме, че той ще играе важна роля в проекта ни в следващите години. Клубът ни е безкрайно горд от това, че един от нашите играчи – Лионел Меси, печели най-престижната и желана индивидуална награда. Лео отново пише история във футбола. Радваме се и се наслаждаваме на играта му с екипа на ПСЖ”, каза още босът на парижани.