ПСЖ възобновява преследването на Маркъс Рашфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Парижани се прицелиха в англичанина на фона на несигурността на Килиан Мбапе

Френският гранд Пари Сен Жермен обмисля да поднови интереса си към Маркъс Рашфорд и да направи нова оферта за играча на Манчестър Юнайтед през лятото.

Според информациите Манчестър Юнайтед в момента няма планове да продава Рашфорд, но може да се изкуши, ако пристигнат атрактивни оферти предвид формата му през този сезон и факта, че той ще донесе огромна печалба като възпитаник на академията.

Решението на Рашфорд да отиде в Белфаст и да отиде на нощен клуб също остави съотборниците му шокирани и ядосани, което потенциално може да доведе до още напрежение в съблекалнята на Юнайтед. Междувременно ПСЖ може да търси атакуващи подкрепления през лятото, тъй като звездният нападател Килиан Мбапе продължава да бъде свързван с преминаване в Реал Мадрид.

Манчестър Юнайтед съобщиха, че Рашфорд е “поел отговорност” за действията си по отношение на пътуването му до Белфаст и “вътрешният дисциплинарен въпрос” вече е разгледан. Английският национал тренира и е на разположение за сблъсъка от Висшата лига срещу Уулвс в четвъртък, но остава да се види дали ще бъде в стартовия състав срещу тима на Гари О’Нийл.