Антонио Рюдигер смята Карло Анчелоти за треньорска легенда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
29-годишният защитник изсипа похвали за мениджъра на Реал Мадрид

Карло Анчелоти доведе Антонио Рюдигер в Реал Мадрид през това лято, като италианецът искаше да подсили отбраната с добавянето на централен защитник. Рюдигер има девет мача за испанския гранд досега през тази кампания и се представя доста силно.

При преместването си в Мадрид, Рюдигер разкри, че Анчелоти е изненадал него и семейството му, като се е появил в дома им без предупреждение, преди да се насладят на обяд и да се опознаят извън футбола.

„Бях в новата ни къща в Мадрид само за няколко часа със семейството си“, спомня си Рюдигер, говорейки за германското издание Sport1. „Правихме барбекю и тогава звънецът звънна. Отворих вратата и Анчелоти беше там! Еха! Той седна с нас, обядва с нас и се запозна със семейството ми, той е много дружелюбен и отворен човек. Остана при нас два часа, говорихме за всичко”, заяви Рюдигер.

„Ще бъда честен, никога не съм изпитвал нещо подобно с други треньори. Само след тези първи няколко месеца трябва да кажа, че никой не се доближава до Анчелоти, когато става въпрос за това как се отнася към играчите. Той е треньорска легенда, която печелеше трофеите от Шампионската лига, когато бях дете. Да работиш с него всеки ден в най-големия клуб в света е просто прекрасно”, каза още бранителят.