Арда се разделя с Мишо Александров през зимата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият национал няма нито един мач като титуляр в Първа лига тази есен

Арда няма да задържи в редиците си Михаил Александров, който така и не успя да пробие сред титулярите на Николай Киров през есенния дял на Първа лига.

Бившият национал, който има 21 мача за Лъвовете, не намери място в стартовата единайсеторка на тима от Кърджали в нито един от мачовете в първенството през този сезон. Александров записа 7 мача в Първа лига, но общо в тях престоя на терена едва 59 минути, което прави малко повече от 8 минути средно на среща.

Той излезе като титуляр единствено в мача за Купата на България срещу третодивизионния Спартак (Варна), като бе заменен в началото на второто полувреме.

Александров пристигна в Кърджали миналата есен след двугодишен престой в руския Арсенал (Тула). Той обаче акостира в града от източните Родопи невъзстановен след тежка травма и това се отрази на представянето му.

Визитката на Александров е повече от сериозна – между 2007 и 2010 година той е част от Борусия Дортмунд. Следва кратък престой в Академик (София), след което следват 5 спечелени шампионски титли с Лудогорец. През сезон 2016-2017 година пък носи екипа на полския гранд Легия (Варшава).

На този етап не е ясно в кой клуб ще продължи кариерата си 31-годишният офанзивен халф.