Барса и Ювентус не се победиха в страхотен двубой в САЩ (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Силен мач за "каталунците" направи Усман Дембеле, който отбеляза 2 попадения за своя тим в проверката.

Отборите на Барселона и Ювентус изиграха зрелищен двубой помежду си, от който обаче не бе излъчен краен победител.

Контролната среща, която се състоя на стадион „Котън Боул“ в Далас, САЩ, завърши при равен резултат – 2:2.

Възпитаниците на Шави Ернандес поведоха в 34-ата минута, когато фланговият нападател Усман Дембеле получи топката на дясното крило, финтира на няколко пъти бранителите на Ювентус и с плътен изстрел по диагонала разпечата вратата на “Старата госпожа”.

“Бианконерите” обаче отвърнаха на предизвикателството 5 минути по-късно. Хуан Куадрадо бе изведен добре отляво и центрира по земя в наказателното поле на “каталунците”, където Мойс Кийн от близко разстояние бе точен.

Радостта на торинци обаче беше кратка, тъй като още в следващата минута съставът на Барселона си върна преднината в резултата, а в герой за “блаугранас” отново се превърна Усман Дембеле, който реализира страхотно попадение, след като премина през няколко играчи на съперника и с прецизен удар реализира втория си гол в проверката.

Крайното равенство бе оформено в 52-ата минута, когато след дълга атака на Ювентус коженото кълбо стигна до Мойс Кийн, който от изгодна позиция нямаше как да сгреши.

Следващата контрола на Барселона е срещу Ню Йорк Ред Булс на 31-ви юли, а на футболистите на Макс Алегри предстои двубой с Реал Мадрид.