Барса се изправя срещу традицията
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците гостуват на Кадис - отбор, който не са побеждавали от сезон 2005/2006 година

Тази вечер Барселона гостува на последния във временното класиране на испанската Ла Лига – Кадис в среща от петия кръг на първенството.

Анализаторите са категорични, че каталунците са големия фаворит за победата, но в същото време припомнят и несгодите на Барса срещу този съперник.

За последен път Кадис беше победен през април 2006 година – успех с 1:0 на “Камп Ноу” с гол на Роналдиньо, а оттогава насам бяха регистрирани четири безплодни срещи.

В последните два сезона Барселона записа две равенства и две загуби срещу тима от южна Испания, включително провал – 0:1, на “Камп Ноу” през април тази година.

През този сезон Кадис обаче се представя катастрофално – четири загуби в първите четири кръга при катастрофална голова разлика от 0:10.

Неслучайно букмейкърът Palms Bet дава огромно предимство за състава на Шави Ернандес. Коефициентът за победа на Барса тази вечер е 1.25, докато шансовете на Кадис са оценени с космическите 14.84. Ставката за равенство е 6.54.

Формата на головата машина на Роберт Левандовски пък накара експертите да са особено предпазливи. Коефициентът полският нападател да се разпише и срещу Кадис падна до 1.45.

Мачът започва в 19.30 часа и съвсем логично ще бъде сред излъчваните футболни срещи по телевизията днес.