Барселона ще предприеме офанзива за звезда на Манчестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В Барселона не са никак доволни от второто място в ‘Ла Лига’ през сезон 2019/20 и ще се стремят да подсилят състава си за новата кампания. Каталунският клуб обмисля да направи оферта за атакуващия полузащитник на Манчестър Сити – португалския национал Бернардо Силва.

Бернардо прави много силен сезон за “гражданите”. Той е записал до момента 52 мача за тима, като е твърд титуляр във формацията на Пеп Гуардиола през целия сезон. Бернардо Силва обаче бе оставен на пейката в реванша от осминафиналите на Сити срещу Реал Мадрид, а това надали му се е харесало.

Авторитетното английско издание “The Telegraph” излиза с информация, че Барселона следи изкъсо ситуацията с португалския национал и обмисля да предприеме офанзива за бившия играч на Монако и Бенфика. Според информациите, “каталунците” ще имат трудности да извадят необходимата сума, за да удовлетворят претенциите на “небесносините”. Изданието пише, че съществува опцията в сделката за закупуването на Силва да бъде включен десният краен бранител Нелсън Семедо.