Белингам: Добър ден за нас, 6 гола са впечатляващо постижение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пазих си първия гол за националния отбор за Световното първенство", заяви халфът

Англия записа убедителна победа с 6:2 над Иран в първия си мач на Световното първенство по футбол 2022. Едно от попаденията за “Трите лъва” вкара талантливият халф Джуд Белингам. Той бе много щастлив от дебютното си попадение за “Трите лъва” и сподели, че неговият тим е имал добър ден.

“Пазих си първия гол за националния отбор за Световното първенство. Беше наистина добър ден за нас, шест гола са наистина впечатляващо постижение, без значение кой е съперникът. Важно е да създаваме положения във всеки двубой, но е разочароващо, че допуснахме две попадения”, каза Белингам.

“Треньорът ни заяви: “Насладете се на победите“, тъй като реакцията щеше да е много различна, ако не бяхме спечелили. Следващият мач ще бъде ново предизвикателство. Когато спечелим, се чувстваме по-комфортно”, заяви младият халф.

Относно първия си гол за Англия, футболистът на Борусия Дортмунд каза: “Честно казано, мислех, че топката отива в аут, измина цяла вечност, преди да се оплете в мрежата. Центрирането на Шоу беше чудесно и аз просто бях там на правилното място. Това е  специален момент за мен.”