Александър-Арнолд е амбициран да играе на ЕП в Германия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Виждам възможност да играя на Евро 2024 и искам да я грабна", разкри бранителят, който е ползван от Гарет Саутгейт в средата на терена.

Защитникът Трент Александър-Арнолд се надява на силно представяне за националния състав на Англия в квалификациите за класиране на Евро 2024 срещу Малта и Северна Македония, тъй като футболистът на Ливърпул е амбициран да попадне след избраниците на селекционера Гарет Саутгейт за големия форум през идното лято, предаде “Ройтерс”.

“Виждам възможност да играя на Евро 2024 и искам да я грабна. Във всеки мач до края на годината ще бъде битка да се спечели място в тима за финалите догодина”, сподели бранителят пред репортери.

“Мачът с Малта бе най-добрият ми с фланелката на Англия. Говорих с мениджъра преди лагера и той ми каза, че ще имам възможност в халфовата линия. Това е шанс за мен”, добави Александър-Арнолд.

“Когато опитвахме преди, той не го правеше често в клубния си отбор, така че беше по-трудно да се направи този преход. Сега играе на подобна позиция в Ливърпул и не е необичайно да го използваме и ние. Той продължава да учи някои неща за позиционирането, но това се отнася и за някои от другите халфове”, заяви селекционерът Гарет Саутгейт.