Сектор Г: На наша страна е правдата!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Изтеклата от страна на СДВР информация за сблъсъци между две агитки на протеста снощи категорично не отговаря на истината - напрежение между нас и останалите не е имало", обявиха феновете.

От Сектор “Г”, които са най-крайните привържениците на ЦСКА, категорично отхвърлиха информациите да е имало напрежение между тях и останалите фенове на футболните клубове по време на вчерашния протест срещу управлението на Българския футболен съюз (БФС).

Ето какво написаха запалянковците:

“Армейци,

Бихме искали да заявим, че изтеклата от страна на СДВР информация за сблъсъци между две агитки на протеста снощи категорично не отговаря на истината – напрежение между нас и останалите не е имало.

От сутринта удобната за всички версия е широко лансирана в добре познатите ни послушни “медии”, гарнирана с лъхащи на фалшив патос и драматизъм пресконференции.

Не за първи път забелязваме подобен опит за демагогия и преекспониране на събитията от страна на МВР, но дори и те не могат да скрият грозната истина, прозираща от стотиците клипове и снимки в социалните мрежи – десетки пребити невинни хора в следствие на поредния полицейски произвол.

На тяхна страна е правото, но наша страна – правдата!”.