Betano фаворизира Хърватия в дуела с Япония
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Победителят в мача най-вероятно ще срещне Бразилия на четвъртфиналите

Световният вицешапион Хърватия излиза срещу полетелия високо тим на Япония в петия осминафинал на шампионата на планетата в Катар, който ще се играе на стадион “Ал Джануб”.

Азиатците никога не са успявали да се класират за 1/4-финалите, но вече успяха да поднесат две сериозни изненади, надделявайки с 2:1 както над Германия, така и над Испания. Тези им успехи пък им позволиха да завършат на първо място в Група Е.

Лука Модрич и компания обаче са висока летва, която би била преодоляна особено трудно. Без да се доближават до най-добрите си дни хърватите се класираха за фазата на елиминациите без да загубят нито един мач в група, включваща Мароко, Белгия и Канада.

Букмейкърът Betano.bg дава предимство на доста по-опитния състав на Хърватия. Победа за Ватрените е оценена с 2.05, докато евентуален успех на японците – с 3.80. Ставката за равенство е 3.55.
Типстърите на 7 Спорт също очакват хърватски триумф, но съвсем не изключват възможността от равенство в редовното време. Освен това прогнозата включва и двубой с по-малко от 2.5 попадения.

Победителят в сблъсъка ще срещне в четвъртфиналите спечелилия дуела между Бразилия и Южна Корея.

И двете срещи са част от излъчваните мачове на живо по телевизията тази вечер.