Далич: Загубихме заслужено. Уелс бяха по-добрият отбор!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Загубихме заслужено. Уелс бе по-добрият отбор, по-агресивният. Те показаха по-голямо желание и се възползваха по-добре от ситуациите си в мача."

Селекционерът на Хърватия Златко Далич пое вината за загубата от Уелс с 1:2 в европейските квалификации. Това поражение постави “ватрените” до стената, като те вече не държат събдата в своите ръце в оставащите мачове в групата. Според Далич обаче тимът му трябва да гледа с високо вдигнати глави напред и да даде всичко от себе си.

“Загубихме заслужено. Уелс бе по-добрият отбор, по-агресивният. Те показаха по-голямо желание и се възползваха по-добре от ситуациите си в мача. При нас проблемът бе в предни позиции, защото не можехме да намерим начин как да отбележим гол. Тази загуба е доста неприянта, защото ни поставя в трудна ситуация. Преди този мач положението ни бе доста по-добро, но сега трябва да зависим от другите. Разбира се, аз поемам изцяло вината за тази загуба. Аз съм виновен, защото можех да подготвя по-добре отбора. Ситуацията ни е трудна, но трябва да вдигнем глави, да се извиним на феновете и да гледаме напред”, смята Далич.