ЦСКА и Берое с нулев хикс под Аязмото след отличен мач на Бусато
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" останаха на точка за лидера Лудогорец

ЦСКА завърши 0:0 при гостуването си на Берое в Стара Загора в мач от 12-ия кръг на efbet Лига.

“Армейците” изиграха доста слаб мач и трябва да са благодарни на стража си Густаво Бусато, че си тръгнаха поне с точка.

Домакините от Стара Загора започнаха активно срещата и още в началните минути след удар на Камбуров Берое имаха претенции за дузпа, които не бяха уважени. В 16-та минута Варела изведе много добре Кайседо в наказателното поле, но еквадорецът стреля неточно.

В 20-та минута Густаво Бусато спаси ЦСКА. Камбуров стреля след центриране на Фуртадо, но бразилският страж покаже невероятен рефлекс. Само четири минути по-късно Берое поиска нова дузпа за нарушение на Юга срещу Камбуров, но отново Кабаков реши да не посочва бялата точка, а нямаше и сигнали от ВАР стаята.
ЦСКА и Берое с нулев хикс под Аязмото след отличен мач на Бусато 1
Малко след половин час игра Йомов центриране към Варела, а той стреля с глава, но Ганев изби в корнер. След почивката Берое имаше две добри ситуации за гол, но Генов на два пъти беше спрян от Бусато.
ЦСКА и Берое с нулев хикс под Аязмото след отличен мач на Бусато 2
В 68-та и Лебон пробва късмета си с шут от границата на пеналта, но Бусато отново беше на правилното място, за да улови. В 80-та минута ЦСКА беше близо до гола, когато Жеферсон центрира към Матей, а той свали към Мухар, но ударът му се озова в ръкавиците на Ганев.

Малко преди края Бусато отново спаси вратата си след като Камен Хаджиевстреля с глава, но стражът блокира топката с тяло.