Директор на ЦСКА с информация за Фернандо Каранга
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Има огромно желание да се върне в оптимално състояние и мисля, че в най-скоро време ще е готов", заяви Филип Филипов за нападателя

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов направи коментар за привлечените до момента Улаус Скаршем, Фернандо Каранга и Мартин Стойчев. В специално интервю пред Dsport, Филипов говори и проваленото преминаване ан Дюкенс Назон в Пафос. Филипов обяви също, че Каранга не е в добра физическа форма, но е мотивиран да е в най-добро състояние съвсемскоро.

„Дюкенс Назон, нормално е към него да има интерес, тъй като той е голмайсторът на отбора. В Пафос нещата не станаха, защото нещо не се доуточниха играчът и отборът. Затова той се завърна в ЦСКА и в момента е наш играч. Ние разчитаме на този етап на него“, каза директрът на “армейците”.

„Фернандо Каранга е изостанал с подготовката си. Той се присъедини по-късно към лагера на клуба. Виждам, че той е силен характер, има огромно желание да се върне в оптимално състояние и мисля, че в най-скоро време ще е готов“.

Въпросът с привличането на трети футболист от Норвегия същоне бе подминат от ръководителя в ЦСКА: „Наблюдавахме Линдсет и когато го привлякохме, видяхме, че е стойностен футболист, дисциплиниран. Оттам последва трансфера на Тобиас Хайнц, след това и Скаршем. Те са футболисти със сериозна дисциплина, професионалисти големи“.

„Конкретни оферти няма в момента. Засега няма, но докато е отворен трансферният прозорец, всичко може да се случи“, каза още Филип Филипов.