Официално: Андрей Сантос напусна Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският клуб се съгласи да изпрати полузащитника под наем във френския клуб Страсбург

Челси потвърди с официално съобщение, че 19-годишният бразилски полузащитник Андрей Сантос ще се отправи към Франция, за да продължи развитието си в тима на Страсбург. Сантос беше под наем в Нотингам Форест през първия полусезон, но играеше рядко. Челси го върна обратно на “Стамфорд Бридж”, за да го изпрати в друг клуб. Младият халф трябва да играе редовно на този етап от кариерата си и решението да бъде пратен под наем в Страсбург може да се окаже добро.

19-годишният Сантос не може да си позволи редовно да седи на пейката на този етап от кариерата си. Бразилецът е невероятен талант с голямо бъдеще пред себе си и Челси ще трябва внимателно да се справи с развитието му. Полузащитникът има потенциала да се развие в ключов играч от първия отбор на “сините” в бъдеще с правилните напътствия.

В момента Андрей Сантос е капитан на бразилския национален отбор до 23 години на предолимпийския турнир КОНМЕБОЛ във Венецуела. Той се представи отлично на различни нива на младежите на Бразилия през последните години и ще се надява да се утвърди като ключов играч за клуба и страната през следващите сезони.