Звезда на Севиля може да премине в Астън Вила
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Севилският клуб е готов да се раздели с Юсеф Ен-Несири

Според испанското издание Fichajes, Астън Вила и техният наставник Унай Емери изглежда се интересуват от трансфер в последната минута на прозореца, като искат да вземат нападателя на Севиля – Юсеф Ен-Несири. Мароканският национал е предоставен за зимен трансфер далеч от Севиля по искане на мениджъра Кике Санчес Флорес, който не го вижда в тактическите му планове.

Ен-Несири е сред най-добрите играчи на Севиля в иначе разочароващия сезон. Мароканецът отбеляза общо осем гола и направи две асистенции във всички състезания за отбор, който в момента е 16-ти в Ла Лига и е само на точка над зоната на изпадащите.

Справедливо е да се каже, че Ен-Несири има колебливи изяви за Севиля след преминаването си на “Рамон Санчес Писхуан” от Леганес през 2019 г. В два от сезоните си той е вкарал съответно 24 и 18 гола. В другите си два пълни сезона 26-годишният играч отбеляза само общо 11 попадения.

Въпреки че той бележи голове през този сезон, медиите в Испания сега твърдят, че раздялата е на хоризонта сед повече от четири години в Андалусия, въпреки факта, че Севиля се бори за оцеляване. Нападателят е свързван с отбори от Висшата лига вече няколко сезона, но се предполага, че Астън Вила проявява има сериозен интерес и може да го привлече в последните минути на януарския трансферен прозорец.