Драматично отпадане за Вердер и Илия Груев в Купата на Германия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският национал бе на терена през всичките 120 минути и вкара дузпа за своя тим

Вердер Бремен отпадна от турнира Купата на Германия, след като загуби от втородивизионния Падерборн след изпълнения на дузпи в 1/16-финалите. “Бременските музиканти” срещнаха сериозни затруднения през първото полувреме при визитата си на “Делукс Арена”, като все пак наваксаха два гола аванс след почивката, но отпаднаха след изпълнения на дузпи.

Българският национал Илига Груев бе на терена през всичките 120 минути и вкара дузпа за своя тим. Той се представи силно, но усилията му не бяха достатъчни Вердер да продължи напред.

Падерборн откри резултата в 22-рата минута чрез Плате, а в 43-ата минута Сърлорд Калвин Контех вкара второ попадение за домакините.

Вердер изигра по-добра втора част и вкара мача в продължения. Леонардо Битенкурт намали на 1:2 в 65-ата минута, а Мичел Вайзер изравни в 84-ата.

В двете продължения по 15 минути не падна попадение, а при дузпите всички играчи се разписаха, освен Битенкурт, който пропусна петата дузпа за Вердер. Така тимът на Илия Груев отпадна от Купата на Германия.