Илия Груев е оптимист за гостуването на Черна гора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Националният селекционер Младен Кръстаич също е положително настроен

Българският полузащитник Илия Груев бе на официалната прескнференция на националния тим преди гостуването на Черна гора. Той заяви, че „трикольорите“ ще покажат различно лице, в сравнение с контролата с Иран в Пловдив на 7 септември. Новото попълнение на Лийдс е оптимист за предстоящия мач. Той разкри, че помага на Лукас Петков за адаптацията в отбора.

„Готови сме. Знаем, че не играхме добре в мача с Иран. Не правихме това, което трябваше тактически. Утре има нов мач и можем да поправим тази грешка и съм убеден, че ще покажем друго лице“, каза Груев.

„Много помагам на Лукас Петков, той говори само на немски и английски. Ако има въпроси, може да ме пита. Не смятам, че е трудно за него да се адаптира“, добави халфът на Лийдс.

Националният селекционер Младен Кръстаич очаква тежък мач в Подгорица. Той все пак е положително настроен и смята, че България може да вземе точки от срещата. Кръстаич иска българския отбор да се представи значително по-добре от срещата с Иран. С победа в неделя България може да си върне шансовете за класиране на Евро 2024, докато загуба или равен няма да дойдат добре за “лъвовете”.