Голяма изненада в турнира за Купата на България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Септември Тервел изхвърли Беласица Петрич от състезанието

Днес се изиграха четири срещи от турнира Sesame Купа на България. В един от двубоите се получи голяма изненада, след като Септември Тервел елиминира втородивизионния Беласица Петрич след победа с 1:0. Единственото попадение в срещата вкара Георги Георгиев в 39-ата минута. Така воденият от Петър Колев отбор напуска състезанието.

Добруджа Добрич не допусна да се стигне до подобна изненада, след като спечели гостуването си на Черноломец Попово. Емануил Манев вкара попадението за успеха на “жълто-зелените”, които бяха по-дейният тим на терена през целия мач.

Янтра Габрово също е напред в турнира след победа с 3:0 над Саяна Хасково като гост. Всичките три гола паднаха след почивката, отбелязани от Петър Казаков, Даниел Младенов и Емил Колев. Тимът на Вили Вуцов не срещна голяма съпротива от третодивизионния тим.

Спартак Плевен си осигури място на 1/16-финалите в Купата на България, след като надви като гост Септември Гложене с 3:0. През първото полувреме тимът от Плевен реализира два гола и предреши крайния изход на мача.

Вчера отборите на Вихрен, Дунав и Литекс продължиха напред в турнира. От предварителния кръг на надпреварата остават да се изиграят още шест срещи.