Ливърпул и Реал Мадрид запазват интерес към Бруно Гимараеш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
25-годишният полузащитник на Нюкасъл Юнайтед е близо до нов договор със "свраките"

Изданието Daily Telegraph съобщава, че европейските грандове Ливърпул и Реал Мадрид продължават да се интересуват от Бруно Гимараеш. 25-годишният играч беше в сензационна форма през последните 18 месеца и двата клуба ще опитат да убедят Нюкасъл Юнайтед за трансфер, но „Свраките“ са близо до това да обвържат футболиста с нов дългосрочен договор.

Гимараеш си изгради име в Лион. След две впечатляващи години във френския клуб, Нюкасъл инвестира солидна сума за привличането на полузащитника. Откакто пристигна в Нюкасъл, Гимараеш стана още по-добър. В момента той е сред най-добрите играчи в отбора и сред най-постоянните халфове във Висшата лига. И впечатляващите му изпълнения не останаха незабелязани, тъй като има доста клубове, готови да го привлекат.

Ливърпул дори е отправил оферта през лятото за бразилеца, според някои информации. Мърсисайдският клуб продължава да се интересува от дефанзивния полузащитник и може да се завърне в близко бъдеще. Междувременно Реал Мадрид следи отблизо бразилския национал. Представянето на футболиста в Премиър Лийг е хванало окото на “Кралския клуб”.

Нюкасъл е наясно с големия интерес към своя звезден полузащитник. В резултат на това те се стремят да удължат договора му и са готови да го направят най-добре печелещия в клуба заедно с капитана Киърън Трипиър, като двамата ще взимат заплати около 120 000 паунда на седмица.