Фулъм започна преговори за вратар на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новакът във Висшата лига започна преговори с вратаря на Барселона Нето за трансфер през лятото

Според информация на испанското издание SPORT, Фулъм се очертава като вероятна дестинация за вратаря на Барселона Нето. Новакът във Висшата лига превърна 33-годишния страж в една от своите приоритетни цели, докато се подготвят за предстоящия сезон.

Бразилският вратар се присъедини към Барселона от Валенсия през 2019 г. и оттогава е резерва на Марк-Андре тер Стеген. Тъй като остава само една година от договора му, Барселона е вероятно да продаде 33-годишния футболист това лято, вместо да рискува да го загуби без пари през следващата година.

Съобщава се, че Нето е бил предложен на Наполи и е настроен да се премести в Серия А, но италианският клуб все още няма официална оферта. Изпадналият в немилост вратар на Барселона наскоро отказа възможността да се присъедини към Селта Виго , оставяйки Фулъм в директна надпревара с Наполи за подписа му.

Твърди се, че гигантите от Серия А проучват и други възможности, докато Фулъм го идентифицира като една от основните си цели. Следователно, лондонският клуб може да вземе вратаря и да му даде шанс за изява във Висшата лига.