Илич: Далеч е да мислим за титла, не се меся в политиката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Супер е, че завършихме първи на полусезона, но всички осъзнават колко трудно ще е напролет“, каза Саша Илич

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде интервю на летището в Пловдив преди полета на „армейците“ за Турция за основната част от зимната си подготовка. Сърбинът сподели, че е много далеч отборът да мисли за титла и изрази задоволство от първия етап на подготовката.

„Всичко е наред. Имахме лек проблем с автобуса, но той е решен и вече сме тук. Доволен съм от първия етап на подготовката. Няма контузени. Десет дни се подготвяхме на базата ни в Панчарево. Времето беше бе като за зимата. Изпълнихме, каквото бяхме замислили“, започна Илич.

„Бисмарк  се готви нормално. Бамба и Дончев имаха операции преди известно време, но идват с нас. Ако има играчи, които ще донесат качество, аз съм „за“ да ги вземем. Надяваме се да няма контузии“, продължи той.

Илич бе попитан дали българските отбори трябва да мерят сили с руски съперници: „Няма да меся политиката и спорта. Планирали сме 6 контроли, уредихме шест противника.“

„Много е далеч да мислим за титла. Супер е, че завършихме първи на полусезона, но всички осъзнават колко трудно ще е напролет“, завърши Саша Илич.