Илич впечатлен от енергията на своите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Предводителят на Армейците призова за още нови попълнения

Наставникът на ЦСКА София Саша Илич изрази задоволство от демонстрираната енергия на неговите футболисти при победата с 1:0 над Черно море в среща от третия кръг на Първа лига.

“Доволен съм от енергията, която показаха играчите и влагането им в мача,” заяви сръбският специалист. “Ако искаме да постигаме добри резултати, трябва да играем така енергично.

“Отново се получаваха ситуации, в които губихме елементарни топки и най-вероятно ще има отбори ще могат да използват това срещу нас. Много бързаме в играта и затова много грешим. Още веднъж искам да поздравя играчите за енергията, която вложиха.

“Надявам се, че ще дойде още някой футболист, който ще увеличи конкуренцията. Харесва ми това, че показваме енергия, тъй като това показва, че напредваме.

“Линдсет е качествен футболист. Много е хубаво това, че има игрови опит идва от първенство, което се играе. Можем веднага да започнем да го използваме, тъй като няма нужда от подготовка и адаптация.

“Както и другите отбори и ние работим по време на тренировките за статичните положения, това е много важно за нас.  Трябва да се движим повече и днес имахме достатъчно положения, само че ни липсваше финалното докосване.

“Съгласен съм че е трудно, но имаме 24-25 футболисти. Трябва да използваме всички играчи, които имаме.

“Просто се случи, че се събрахме двама сръбски треньори и един селекционер. Златомир Загорчич също е тук. С Младен Кръстаич дълги години сме играли заедно. Мисля, че той ще донесе нужната енергия, с която ще раздвижи българския отбор.”

Снимка: start-photo.bg