Карлето: Играта на отбора ми харесва, трябва да спечелим групата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Намираме се в много добра форма не само чисто игрово, а и физически", отсече опитният треньор.

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана изключително доволен след класическия успех като гост над Шериф Тираспол в двубой от група „D“ на Шампионската лига.

По този начин “кралете” си взеха частичен реванш за поражението от молдовския тим на „Сантяго Бернабеу“ в първия сблъсък между двата тима.

“Серията продължава и играта на отбора ми харесва. Намираме се в много добра форма не само чисто игрово, а и физически. За нас е важно да спечелим групата и се надявам да завършим така, както започнахме”, заяви Карло Анчелоти след победата над Шериф Тираспол.

За съжаление на италианския специалист авторът на първия гол във вратата на молдовския тим – Давид Алаба, получи контузия, но Карлето е оптимист, че австрийският национал ще се завърне в следващите мачове.

“Извадих Алаба, тъй като той усука леко коляното си. Не мисля, че проблемът е сериозен и смятам, че той ще бъде на мое разположение в следващите мачове. Касемиро пък беше сменен, защото беше на още едно нарушение от картон, а не ми се иска той да пропуска мача с Интер”, каза още наставникът на испанския гранд.