Клоп 24 часа преди финала: Не ме интересува кой е фаворит
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Готови сме за битка", предупреди мениджърът на Ливърпул

Мениджърът на на Ливърпул – Юрген Клоп заяви на пресконференцията си преди финала в Шампионската лига срещу Реал Мадрид, че Тиаго Алкантара и Фабиньо са напълно готови за сблъсъка/.

„Настроението е много добро. Развълнувани сме да сме тук. Всичко е наред с Фабиньо и Тиаго. Нямам представа как ще се чувстваме, ако победим. В момента сме в настроение за истинска битка. Реал Мадрид е най-титулуваният клуб в Шампионската лига, а треньорът им се стреми към четвърти трофей от турнира. Кой е фаворит? Това не е никак лесен въпрос. Ако покажем най-добрата си игра, сме много труден съперник. Основната ми грижа е да бъдем себе си и да сме уверени. Не ме интересува кой е фаворит”, заяви той.

“Никой не се притеснява за това, че Мохамед Салах ще мисли прекалено много за финала през 2018 година. Тогава той се контузи рано, а сега е много добра форма. Мане се намира във формата на живота си. Истинска наслада е да го наблюдаваш в момента. Изобщо не ме интересуват слуховете за Байерн Мюнхен.”, добави Клоп.