Лео Меси избра Интер Маями! Предстои да бъде обявен скоро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Ще се присъединя към Интер Маями. Решението ми е на 100% потвърдено“, обяви самият Меси.

Аржентинската звезда на футбола Лионел Меси сам сподели решението си къде ще продължи своята кариера. Нападателят имаше оферти от Ал-Хилал, а Барселона също имаше сериозен интерес към звездата и го чакаха до последно, но самият играч е взел решението си да премине в Интер Маями. Новината бе съобщена от Фабрицио Романо.

Меси бе желан от няколко места, но той е предпочел да премине в МЛС, като собственик на Интер Маями е легендата на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и “трите лъва” Дейвид Бекъм. Аржентинската звезда изпрати добра година, след като стана световен шампион и успя да спечели Лига 1 с екипа на ПСЖ.

Меси изигра 32 срещи с екипа на парижани в първенството през този сезон, като успя да реализира 16 попадения и да запише 16 асистенции. Той коментира ситуацията с офертата на Барселона и Ал-Хилал.

“Наистина исках да се върна в Барса, имах тази мечта. Но след това, което се случи преди две години, не исках отново да бъда в същата ситуация, оставяйки бъдещето си в ръцете на някой друг. Исках да взема собствено решение, мислейки за мен и семейството ми.“

„Ако беше въпрос на пари, щях да отида в Арабия или някъде другаде. Предложиха ми много пари. Истината е, че финалното ми решение е да не приема и да отида другаде (в Интер Маями). Причината не са парите“, добавя Меси.

Очаквайте подробности!