WINBET дава голямо предимство на Франция срещу Чили
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Петлите" ще се стремят да се върнат на победния път срещу корав противник

След разочароващото си поражение от Германия в първия приятелски мач през март, Франция ще приеме Чили на “Стад Велодром” тази вечер. Букмейкърът WINBET дава тотално предимство на френския отбор. Коефициентът в уинбет спортен букмейкър за победа на тима на Дидие Дешан е 1.27. Ставката за успех на Чили е доста висока – 10.00, докато реми е оценено с 5.50.

“Петлите” бяха изключително равностойни през целия мач срещу Германия, след като изостанаха с ранния гол на Флориан Виртц седем секунди след началото на двубоя. Франция така и не се възстанови от този ранен шок, като Кай Хаверц удвои преднината на Бундестима през второто полувреме. Така Германия победи Франция за втори път в рамките на шест месеца. Завръщането на победния път срещу Чили ще бъде основната цел за селекцията на Дешан, които остават фаворити за триумф на Евро 2024, след като успяха да се класират с 22 точки от възможни 24 в квалификациите.

Междувременно Чили постигна категоричен успех с 3:0 над Албания в четвъртък, което донесе огромна въздишка на облекчение, тъй като прекъсна серия от три мача без победа, в която латиносите загубиха два пъти и завършиха наравно веднъж. Гостите са изправени пред реалната възможност да пропуснат трети пореден Мондиал след колебливото начало на квалификациите. Едуардо Берицо беше уволнен, след като спечели само пет точки в първите си пет квалификационни мача, а те също загубиха от Еквадор под временния мениджър Николас Кордова. Аржентинецът Рикардо Гарека пое поста селекционер на Чили и той ще се опита да изненада Франция. Все пак в Уинбет отборът на “петлите” е тотален фаворит и ще бъде изненада, ако не спечели пред своите фенове.