Бернардо Силва за Меси и Роналдо: Не харесвам нито един от тях
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Ман Сити казва, че предпочита просто да бъде себе си

Португалският национал Бернардо Силва даде интервю за изданиетo A Bola, засягайки редица теми. Един от най-интересните моменти дойде към края на разговора, когато звездата на Манчестър Сити беше попитанн кой измежду Лионел Меси и Кристиано Роналдо предпочита.

Когато го попитаха дали предпочита да го наричат ​​„Меси от Сейшал“ (районът на Лисабон, от който идва Силва) или Роналдо от Манчестър, Силва даде своя отговор.

„Не харесвам нито един от тях“, засмя се той, „Защото винаги се правят сравнения… Харесва ми да бъда Бернардо. Разбира се, понякога гордост да ме сравняват с един или друг играч, но аз не харесвам тези прякори”, заяви футболистът на Ман Сити.

Интервюто засегна редица различни теми, като Силва призна, че се чувства малко пренебрегнат от футболните фенове в собствената си страна. 29-годишният напусна Португалия, преди да пробие в първия отбор на Бенфика и не игра при триумфа на страната на Евро 2016 заради контузия.

Едно място, на което Бернардо Силва не е подценяван, е “Етихад”, където Ман Сити приема последния Шефилд Юнайтед в събота, опитвайки се да увеличи натиска върху лидерите Ливърпул и Арсенал.