Нюкасъл ще се опита да привлече футболист на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" искат да се подсилят с Браим Диас през зимата

Според информация на испанското издание Defensa Central, Браим Диас е обект на интерес от страна на Нюкасъл Юнайтед. „Свраките“ имат желание да подпишат с 24-годишния плеймейкър на Реал Мадрид през януарския трансферен прозорец. Те са готови да платят 60 милиона евро, за да си осигурят услугите му.

Брахим Диас влизаше и излизаше от титулярния състав, откакто се завърна в Реал Мадрид след дългия си период под наем в Милан. Испанският национал дълги години не успя да се наложи в първия състав на “белия балет”, а и в момента не е ключова фигура за тима на Анчелоти.

Дълготрайната контузия на Винисиус Жуниор помогна на Браим, който се отчете с четири гола и две асистенции в 17 изяви досега този сезон. Но 24-годишният плеймейкър е записал само 657 минути игрово време този сезон, така че перспективите му на “Бернабеу” не изглеждат добри, особено когато всички офанзивни играчи на Реал се здрави.

Нюкасъл е хвърлил око на Диас и иска да го привлече през зимата. “Свраките” са готови да предложат значителна трансферна сума на стойност 60 милиона евро. Подобно предложение почти сигурно ще убеди “лос бланкос” да продадат футболиста.